Підбурення до надання хабаря за сприяння у виділенні допомоги аграріям: справу скеровано до суду

14:55, 14 грудня 2023
Двоє громадян підбурювали службовців одного з підприємств-виробників сільськогосподарської продукції надати неправомірну вигоду за сприяння у виділенні допомоги.
Підбурення до надання хабаря за сприяння у виділенні допомоги аграріям: справу скеровано до суду
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У середу, 13 грудня, прокурор САП скерував до суду обвинувальний акт стосовно двох осіб, яких у травні 2023 року викрили на отриманні понад півмільйона гривень неправомірної вигоди. Про це йдеться у пресслужбі САП.

У межах досудового розслідування встановлено, що двоє громадян підбурювали службовців одного з підприємств-виробників сільськогосподарської продукції надати неправомірну вигоду за сприяння у виділенні допомоги, яка надається міжнародними організаціями для підтримки аграрного сектору.

«Осіб було викрито одразу після передачі третього траншу розміром 505 тис. грн. Загальна сума неправомірної вигоди, яку просили особи, становить 560 тис. грн. Дії осіб кваліфіковані за ч. 3 ст. 190, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 КК України», - повідомили у САП.

Раніше ми писали, що посадовцю комунального підприємства Києва повідомили про підозру у вимаганні та одержанні хабаря на суму 500 тисяч гривень за послуги з асфальтування дороги в Солом’янському районі столиці,

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва