Кличко відповів на прохання встановити у маршрутках Києва валідатори для оплати проїзду

22:59, 26 грудня 2023
Виконавчим органом Київміськради ведуться перемовини з перевізниками, що обслуговують автобусні маршрути, щодо необхідності приєднання до автоматизованої системи обліку оплати проїзду.
Кличко відповів на прохання встановити у маршрутках Києва валідатори для оплати проїзду
Джерело фото: kyivcity.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мер столиці Віталій Кличко відповів на петицію про встановлення у маршрутних таксі валідаторів для оплати проїзду. За ініціативу проголосували понад 6 тисяч киян.

Як пояснив Кличко, в місті створено автоматизовану систему обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті міста Києва незалежно від форм власності (АСОП).

Він зазначив, що питання впровадження та забезпечення можливості безготівкової оплати проїзду в маршрутках можливе виключно за умови приєднання перевізників до цієї системи та відповідності їхнього обладнання технічним вимогам щодо приєднання для забезпечення можливості використання пасажирами електронного квитка для оплати за послуги з перевезення в громадському транспорті Києва.

Мер міста пояснив, що виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією) ведуться перемовини з перевізниками приватної форми власності, що обслуговують автобусні маршрути, щодо необхідності приєднання до АСОП.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва