Під час новорічних свят поліція жорстко реагуватиме на порушення комендантської години

16:47, 28 грудня 2023
В поліції заявили, що будуть жорстко реагувати на порушення комендантської години, крім випадків з надзвичайних обставин.
Під час новорічних свят поліція жорстко реагуватиме на порушення комендантської години
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Під час наближення новорічних свят в Україні продовжує діяти режим комендантської години. Правоохоронні органи готові забезпечити громадський порядок та безпеку під час святкувань Нового року. Для забезпечення правопорядку залучено різні сили, включаючи правоохоронців, військовослужбовців Національної гвардії, Військову службу правопорядку, громадські формування та добровольців, – повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції Максим Ахрамєєв під час брифінгу.

Щодо графіку комендантської години, за даними начальника Департаменту превентивної діяльності Нацполіції, у Києві та більшості областей часовий інтервал залишається незмінним: від 00:00 до 05:00 ранку.

«На скільки мені відомо, то Київська та обласні військові адміністрації не збираються змінювати часовий графік комендантської години. В більшості областей вона діє з 00:00 до 05:00 ранку», – зазначив Ахрамєєв.

Поліція наголошує, що буде реагувати жорстко на порушення комендантської години. Однак з розумінням ставитимуться до осіб, які порушать цей режим у випадку надзвичайних обставин.

«Але в цілому будемо реагувати жорстко. Хотів би нагадати, що будемо жорстко реагувати на повідомлення щодо роботи закладів розваги та харчування», - підкреслив Ахрамєєв.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва