Смертельна ДТП на Полтавщині: автомобіль з’їхав у кювет і врізався в дерево

07:38, 2 січня 2024
В результаті ДТП загинув водій та пасажир легковика.
Смертельна ДТП на Полтавщині: автомобіль з’їхав у кювет і врізався в дерево
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У селищі Нехвороща на Полтавщині трагічно завершилася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинули водій автомобіля та його пасажир. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Полтавській області.

1 січня близько 09:30 години до відділення №3 Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про потрощений автомобіль, який опинився у кюветі у селищі Нехвороща. Поліція відразу розпочала розслідування цієї ситуації.

Після прибуття на місце ДТП, слідчо-оперативна група разом із патрульними поліцейськими ідентифікувала осіб, що знаходилися в автомобілі. Загиблими виявилися місцеві жителі - водій автомобіля, 21-річний мешканець Нехвороща, та його 20-річний пасажир з Нехворощанської громади.

Попередньо встановлено, що автомобіль ВАЗ 2109, керований 21-річним водієм, з'їхав у кювет і зіткнувся з деревом, що призвело до смертельного наслідку для обох пасажирів.

Після виклику рятувальників авто було витягнуто з кювету за допомогою спеціального обладнання. Тіла загиблих були направлені на судово-медичну експертизу для встановлення причини їх смерті.

Наразі слідчим підрозділом Головного управління поліції Полтавщини під керівництвом Полтавської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовуються слідством.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва