У Києві затримали росіянина, який вчинив серію нападів та пограбувань

20:26, 5 січня 2024
У Києві слідчі повідомили про підозру росіянину, який скоїв розбійний напад на столичну аптеку та ймовірно пограбував ломбард.
У Києві затримали росіянина, який вчинив серію нападів та пограбувань
Джерело фото: поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві викрито та повідомлено про підозру росіянину, який вчинив розбійний напад на аптеку, відібравши майже 10 000 гривень, погрожуючи ножем. Цей злочин був скоєний влітку минулого року. Підозрюваного також звинувачують у схожому нападі на ломбард у Вишгороді, де він забрав золоті вироби та гроші, – повідомляє поліція Києва.

У результаті ретельного розслідування, проведеного спільно з поліцією Київщини, вдалося встановити, що чоловік, якого вже затримали на території Київщини за розбійний напад на ломбард, вчинив подібний злочин і в Києві, здійснивши напад на аптеку.

Відповідно до слов слідчої Дніпровського управління поліції, Вікторії Величко, зловмисник під погрозою ножа вимагав від фармацевта гроші і втік, після чого поліція розпочала досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану.

Експертизи підтвердили причетність підозрюваного до цього злочину, крім того, його впізнала потерпіла. Зараз чоловік перебуває під вартою, а йому повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України