В Україну йде суха погода і потепління: прогноз синоптиків

07:19, 15 січня 2024
В Україні з понеділка в деяких областях прогнозують до 10 градусів тепла.
В Україну йде суха погода і потепління: прогноз синоптиків
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У понеділок, 15 січня, в Україні очікується хмарна без опадів погода, з невеликим снігом лише у західних і північних областях. За інформацією Українського гідрометцентру, на дорогах можлива ожеледиця. Південно-західний вітер матиме швидкість 7-12 м/с, а в західних областях місцями досягатиме 15-20 м/с.

Температура повітря вночі становитиме 2-7° морозу, в центральних областях до 10° морозу. Вдень очікується від 4° морозу до 1° тепла, а на південному заході 1-6° тепла. В Криму вночі близько 0°, вдень 4-9° тепла.

У Карпатах часом пройде сніг, а місцями пориви південно-західного вітру досягатимуть 25 м/с, що може викликати хуртовину. Температура вночі коливатиметься в межах 5-10° морозу, вдень від 2-7° морозу.

У столичному регіоні 15 січня також можливий невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура у Києві вночі становитиме 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу; по регіону вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У наступні дні, зокрема 16 січня, прогнозується хмарна з проясненнями погода, але з опадами, включаючи помірний сніг та дощ в різних частинах країни. Температурні показники будуть змінюватися в межах вночі 0-15° морозу, вдень 1-13° тепла. Ожеледиця на дорогах залишається можливою.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України