Посадовця Держпродспоживслужби підозрюють у хабарництві в розмірі $500 за експертизу червоної ікри

19:51, 24 січня 2024
Посадовцю Держлабораторії загрожує до 10 років ув'язнення.
Посадовця Держпродспоживслужби підозрюють у хабарництві в розмірі $500 за експертизу червоної ікри
Джерело фото: Київська міська прокуратура
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Посадовець Центральної випробувальної Державної лабораторії Держпродспоживслужби в Київській області та місті Києві отримав підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США за проведення експертної експертизи червоної ікри. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Посадовець Держпродспоживслужби, який працював у Державній лабораторії, вимагав від підприємниці збереження нормативів якості червоної ікри за умови надання йому неправомірної вигоди в сумі 500 доларів США. Правоохоронці здійснили затримання підозрюваного в момент отримання неправомірної вигоди згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Посадовцю повідомлено про підозру, а питання про обрання запобіжних заходів вирішується. За вчинення йому загрожує покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва