На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки, який важко травмував правоохоронця

23:32, 27 січня 2024
В результаті тілесних ушкоджень в ДТП правоохоронцю ампутували ногу.
На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки, який важко травмував правоохоронця
Джерело фото: Поліція Хмельницької області
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Хмельницькій області судитимуть водія вантажівки, який скоїв ДТП, чим завдав серйозних тілесних ушкоджень поліцейському. Про це повідомила поліція Хмельницької області.

Подія трапилася 10 жовтня 2023 року, близько 20:30 години, на трасі поблизу смт Летичів. У результаті аварії 44-річний поліцейський групи реагування патрульної поліції отримав тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до ампутації його ноги. Крім того, він частково втратив зір і слух. Несприятливі наслідки цієї трагічної події поліцейський відчуватиме на протязі тривалого часу, продовжуючи лікування амбулаторно.

Встановлено, що 28-річний житель Запоріжжя, керуючи вантажівкою "Renault Premium", став причиною зіткнення з іншим вантажівковим автомобілем та наїхав на поліцейського, який перебував на острівці безпеки.

За результатами досудового розслідування слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області скерували обвинувальний акт до суду. Водію вантажівки загрожує від 3 до 8 років ув'язнення відповідно до частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва