Зареєстрована петиція про присвоєння Героя України загиблому на війні проти рф голові суду Анатолію Нагорному

11:22, 6 лютого 2024
Голова Веселівського райсуду Запорізької області Анатолій Нагорний загинув під час виконання бойового завдання.
Зареєстрована петиція про присвоєння Героя України загиблому на війні проти рф голові суду Анатолію Нагорному
Фото: sh.zp.court.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На сайті Офісу Президента зареєстрована петиція про присвоєння звання Героя України (посмертно) загиблому на війні проти рф голові Веселівського райсуду Запорізької області Анатолію Нагорному. Про це повідомив Шевченківський районний суд м. Запоріжжя.

Нагадаємо, голова Веселівського районного суду Запорізької області Анатолій Нагорний, захищаючи країну від російської агресії, загинув 16 листопада 2023 року.

«У жовтні 2002 року Анатолій Олександрович був обраний суддею Веселівського районного суду Запорізької області, у якому пропрацював 20 років. Після повномасштабного вторгнення росії був відряджений до Жовтневого районного суду м.Дніпро.

Пішов добровольцем у Гвардію наступу «Сталевий кордон». Після проходження початкового навчання у Центрі підготовки був призначений інспектором прикордонної служби 2 категорії - навідник-оператор 2 відділення інспекторів прикордонної служби третьої прикордонної в/ч 1551.

16 листопада 2023 року Анатолій Олександрович загинув у с.Сергіївка Луганської області у прямому зіткненні з ворогом, отримавши вибухову травму, несумісну з життям.

Колектив суду звертається з проханням підтримати петицію про присвоєння  звання Героя України (посмертно) хороброму захиснику нашої Батьківщини - Анатолію Олександровичу Нагорному, який героїчно загинув під час виконання бойового завдання.

Вічна пам'ять та шана Герою! Слава Україні!», - сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду