Українці зможуть звітувати про ремонт пошкодженого житла через Дію

16:44, 16 лютого 2024
Мінцифри відкрило можливість подати звіт про ремонт житла онлайн в застосунку «Дія».
Українці зможуть звітувати про ремонт пошкодженого житла через Дію
Джерело фото: ukrinform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство цифрової трансформації повідомило, що на порталі "Дія" тепер доступна можливість подати звіт про виконаний ремонт пошкодженого житла за кошти програми "єВідновлення". Раніше ця послуга була доступна лише у застосунку.

Українці, які провели ремонт пошкодженого житла за програмою "єВідновлення", тепер можуть подати звіт через портал "Дія". Фінальний звіт про виконані роботи мають подавати громадяни, які отримали виплату до 200 тисяч гривень. Проміжний звіт та фінальний звіт подають ті, хто отримав виплату понад 200 тисяч гривень.

Необхідно нагадати, що фінальний звіт необхідно подати протягом 15 днів після завершення ремонту. Проміжний звіт потрібно подати для отримання другого траншу, оскільки сума більше 200 тисяч гривень зараховується частинами у 30% та 70%.

Подати звіт можна за кілька кліків з комп'ютера чи смартфона через застосунок "Дія" у розділі "єВідновлення" або на порталі "Дія" у розділі "Компенсація за пошкоджене майно". Також можна звернутися за допомогою офлайн через ЦНАП або нотаріуса.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва