На Прикарпатті викрили лікарку, яка видала фіктивні висновки про непридатність до військової служби

07:19, 2 березня 2024
Лікарка вплинула на членів ВЛК, щоб внести в карту обстеження та медичного огляду 27-річного військовозобов’язаного чоловіка недостовірні дані.
На Прикарпатті викрили лікарку, яка видала фіктивні висновки про непридатність до військової служби
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомив, що на Прикарпатті правоохоронці викрили чергову корупційну схему з видачі фіктивних висновків про непридатність до військової служби. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

Лікарка-отоларинголог обіймала посаду заступниці голови ВЛК при Івано-Франківському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки і, зловживаючи службовим становищем, вплинула на членів ВЛК, щоб внести в карту обстеження та медичного огляду 27-річного військовозобов’язаного чоловіка недостовірні дані.

У результаті призовнику було видано фіктивний висновок комісії про непридатність до військової служби та було виключено з військового обліку.

У департаменті додають, що лікарці оголосили підозру за ч. 1 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва