Переплатив за генератори понад 5 млн грн: судитимуть керівника комунального підприємства

07:38, 2 березня 2024
Посадовець одноосібно ухвалив рішення про закупівлі за бюджетні кошти генераторів у декількох фірм за значно завищеними цінами.
Переплатив за генератори понад 5 млн грн: судитимуть керівника комунального підприємства
Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомив, що поліцейські Чернігівщини скерували до суду справу щодо керівника комунального підприємства, який переплатив за генератори понад 5 млн грн. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

Правоохоронці завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами закупівель генераторів за безпідставно завищеними цінами, вчинених керівником комунального підприємства Ніжинської міської ради.

Було встановлено, що посадовець одноосібно ухвалив рішення про закупівлі за бюджетні кошти дизель-генераторів різної потужності у декількох фірм за значно завищеними цінами. Перелік постачальників чиновник визначив на власний розсуд.

У департаменті додають, що загальні втрати Ніжинського місцевого бюджету від протиправних дій комунального чиновника перевищили 5 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва