Голова НАЗК Віктор Павлущик провів першу зустріч з послами країн «Великої сімки»

12:54, 13 березня 2024
Віктор Павлущик презентував своє бачення подальшого розвитку НАЗК.
Голова НАЗК Віктор Павлущик провів першу зустріч з послами країн «Великої сімки»
Фото: nazk.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Новообраний Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Віктор Павлущик 12 березня провів першу зустріч з послами країн «Великої сімки», акредитованими в Україні, та Головою Представництва ЄС в Україні. Про це повідомляє НАЗК.

Іноземні дипломати привітали очільника НАЗК з перемогою в конкурсі, відзначили відкритість та прозорість роботи конкурсної комісії та запевнили у своїй незмінній підтримці Нацагентства.

Віктор Павлущик презентував своє бачення подальшого розвитку НАЗК. За його словами, головними пріоритетами у діяльності він бачить згуртованість команди для сталої ефективної роботи, вдосконалення процесу декларування та його подальша автоматизація, оптимізація та спрощення роз'яснень для публічних службовців. Також він наголосив на важливості роботи з координації виконання Державної антикорупційної програми та запобіганню корупційних ризиків в найбільш уражених корупцією сферах.

Посли країн G7 також запевнили, що покладаються на Національне агентство у формуванні антикорупційної політики, впровадженні Реєстру прозорості на основі підписаного сьогодні Президентом України закону «Про доброчесне лобіювання», а також всіх заходів для формування нульової толерантності до корупції в суспільстві. 

«Україна та українці зробили свій вибір - це шлях до ЄС та європейських інституцій. У нас немає іншого вибору як перемогти на полі бою і подолати корупцію всередині країни.  НАЗК реалізовуватиме всі законодавчо встановлені повноваження, а також готове до нових викликів», –  сказав Голова НАЗК.

Учасниками зустрічі стали посли країн «Великої сімки», акредитовані в Україні, серед яких: П’єр Франческо Дзадзо (Посол Італії в Україні), Гаель Вейсьєр (Посол Франції в Україні), Мацуда Кунінорі (Посол Японії в Україні), Катаріна Матернова (Посол ЄС в Україні, Голова Представництва ЄС), Роберт Нідем (Тимчасово повірений у справах Посольства США в Україні), Тім Пранґе (Тимчасово повірений у справах Посольства ФРН в Україні),  Шериф Нагі (Тимчасово повірений у справах Посольства Канади в Україні).

Раніше ми писали, що Кабмін призначив Віктора Павлущика новим головою НАЗК.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір