З 1 квітня збільшать оплату за виконання суспільно корисних робіт

00:00, 18 березня 2024
Оплата за виконання суспільно корисних робіт за відпрацьований повний місяць вже збільшилася до 10650 грн., а з 1 квітня 2024 року – до 12000 грн.
З 1 квітня збільшать оплату за виконання суспільно корисних робіт
Фото: pkrv.dp.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Східне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці нагадує, що Кабінет міністрів підвищив оплату праці за виконання суспільно корисних робіт в рамках проекту «Армія відновлення» в півтора рази.

Зміни передбачені постановою Кабміну від 27 жовтня 2023 р. №1119 «Про внесення змін до Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану».

Тобто, оплата за виконання суспільно корисних робіт за відпрацьований повний місяць вже  збільшилася  до 10650 грн.,  а з 1 квітня 2024 року – до 12000 грн.

Види суспільно корисних робіт залежать від потреб конкретного регіону. Керівництво областей визначає, які роботи потрібні в регіоні. Із залученими особами укладається строковий трудовий договір на період виконання робіт.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Михайло Спірідонов
    Михайло Спірідонов
    голова Харківського окружного адміністративного суду
  • Олена Фонова
    Олена Фонова
    суддя Господарського суду Луганської області