На Київщині в ДТП за участю легковика та мікроавтобуса загинув 73-річний чоловік

19:02, 23 березня 2024
На трасі Київ-Одеса водій Fiat зіткнувся з припаркованим автомобілем ВАЗ.
На Київщині в ДТП за участю легковика та мікроавтобуса загинув 73-річний чоловік
Джерело фото: kv.npu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У результаті ДТП на автодорозі Київ-Одеса одна людина загинула, а двоє постраждалих були госпіталізовані. Про це стало відомо від Поліції Київської області.

Подія трапилася 23 березня близько 06:00 на 34-му кілометрі автошляху Київ-Одеса. За попередньою інформацією, водій автомобіля "Fiat", що рухався в правій крайній смузі, не встиг зреагувати на автомобіль "ВАЗ", який стояв у тій частині дороги під керуванням 73-річного чоловіка. Це призвело до зіткнення транспортних засобів.

На жаль, в результаті аварії водій автомобіля "ВАЗ" загинув на місці події, а його 74-річну пасажирку госпіталізували до лікарні з травмами голови. Водія "Fiat" також було госпіталізовано з переломом ноги.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 Кримінального кодексу України. Поліцейські продовжують розслідування на місці події.

Джерело фото: kv.npu.gov.ua

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва