Мінфін оновив дашборд щодо рівня зарплат та чисельності працівників в держорганах

11:05, 2 квітня 2024
Середня зарплата серед держорганів центрального рівня, збільшилася до 43 із 38 тисяч гривень, а середній посадовий оклад для цих органів збільшився з 22 до 25 тисяч гривень.
Мінфін оновив дашборд щодо рівня зарплат та чисельності працівників в держорганах
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як ми повідомляли, Міністерство фінансів випустило дашборд по рівню зарплат в державних органах.

2 квітня Мінфін оновив аналітичний інструмент щодо оплати праці та чисельності працівників державних органів, місцевих держадміністрацій і органів судової влади на основі отриманих даних від державних органів.

Так, у відомстві розповіли, що у лютому, порівняно із січнем 2024 року, середня зарплата серед держорганів центрального рівня, які подали дані через автоматизовану інформаційну систему онлайн-взаємодії з розпорядниками коштів державного бюджету, збільшилася до 43 тис. грн із 38 тис. грн, а середній посадовий оклад для цих органів збільшився з 22 до 25 тис. гривень.

Заступник Міністра фінансів Роман Єрмоличев зауважив, що порівняно з січнем у лютому майже всі органи перейшли на нову, грейдову систему оплати праці. Тому простежується ріст середнього рівня оплати праці.

За його словами, на рівень середньої заробітної плати впливають такі одноразові виплати як компенсація за невикористану відпустку, допомога на оздоровлення, вихідна допомога при звільненні тощо.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва