У Дії незабаром можна буде купити квитки в театр

14:36, 5 квітня 2024
Новий гендиректор театру ім. Івана Франка пропонує впровадження онлайн-продажу квитків через Дію.
У Дії незабаром можна буде купити квитки в театр
Джерело фото: Главком
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Новий генеральний директор та художній керівник Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка Євген Нищук заявив про початок перемовин з віцепрем'єр-міністром Михайлом Федоровим та Міністерством цифрової трансформації щодо впровадження продажу квитків через застосунок «Дія». Про це він розповів у програмі телеканалу «Київ24».

Нищук поділився, що його ідея полягає у впровадженні онлайн-продажу квитків через застосунок «Дія», що дозволить глядачам придбати квитки без черги. Він висловив надію, що нова система буде запроваджена найближчим часом.

«Мені б дійсно дуже хотілося, щоб цей попит і цей ажіотаж мав такі дуже прозорі, чіткі програмні процеси й зручності для наших улюблених глядачів, для того, щоб вони не просто стояли в черзі. Ну і ми живемо у 21 столітті, дуже важливо дбати й про зручність для нашого улюбленого глядача», - підкреслив він.

Робочі зустрічі щодо цього питання заплановані на наступний тиждень, і вони визначать, наскільки швидко можна буде втілити цю ідею. Покупка квитків через застосунок «Дія» дозволить уникнути черг, запобігти шахрайству та зекономить час глядачів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва