Парламент не підтримав законопроект про передачу адміністрування ЄСВ до Пенсійного фонду

13:42, 25 квітня 2024
Рада провалила голосування за передачу функції з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від ДПС до Пенсійного фонду.
Парламент не підтримав законопроект про передачу адміністрування ЄСВ до Пенсійного фонду
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Верховна Рада не змогла ухвалити законопроект №9569 про передачу адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від Державної податкової служби до Пенсійного фонду. Про це повідомила депутат Ірина Геращенко. 

Законопроєкт "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" передбачає об'єднання адміністративних структур та покладання адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на Пенсійний фонд України.

Таким чином, взяття на облік страхувальників, забезпечення збору та обліку страхових коштів, контроль за повнотою та своєчасністю їх сплати, ведення Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування, у тому числі персоніфікованого обліку відомостей про застрахованих осіб, мав здійснювати Пенсійний фонд України відповідно до законодавства.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду