ЦВК затвердила Порядок контролю виборчих фондів на виборах Президента України

14:16, 27 червня 2024
Порядок визначає процедуру здійснення ЦВК, НАЗК та банками, в яких відкрито рахунки виборчих фондів, контролю виборчих фондів кандидатів на пост Президента України.
ЦВК затвердила Порядок контролю виборчих фондів на виборах Президента України
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Центральна виборча комісія повідомила, що 26 червня, враховуючи лист-погодження НАЗК, затвердила Порядок контролю виборчих фондів на виборах Президента України. Про це поінформували на офіційному сайті ЦВК.

Зазначається, що цей Порядок визначає процедуру здійснення Комісією, НАЗК та банками, в яких відкрито рахунки виборчих фондів, контролю виборчих фондів кандидатів на пост Президента України, зареєстрованих ЦВК.

При цьому Комісія наголосила, що ухвалене рішення не передбачає підготовку до будь-яких виборів під час війни. Водночас воно дозволить НАЗК продовжити роботу щодо запровадження електронної звітності по виборчим фондам кандидатів на виборах Президента України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді