У Києві ЦНАПи задіяли максимальний ресурс – військовозобов’язаних закликають оновлювати дані в Резерв+

13:40, 15 липня 2024
Закінчується термін оновлення даних військовозобов’язаних, що призвело до значного збільшення кількості звернень у ЦНАПи.
У Києві ЦНАПи задіяли максимальний ресурс – військовозобов’язаних закликають оновлювати дані в Резерв+
Джерело фото: КМДА
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У понеділок, 16 липня, закінчується термін оновлення даних військовозобов’язаних. У КМДА повідомляють, що це призвело до значного збільшення кількості звернень.

У столичних ЦНАПах на прийомі задіяна максимальна кількість адміністраторів, які безперебійно надають повний спектр адміністративних послуг.

«Ми завжди готові допомогти, та через велике навантаження закликаємо звертати увагу на альтернативний засіб оновлення даних – застосунок «Резерв+», – наголосили в Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг КМДА. 

Оновлення даних через цей застосунок практично не відрізняється від оновлення у ЦНАПі. Так, у «Резерв+» військовозобов’язаний самостійно оновлює три поля інформації: номер телефону, електронну пошту (за наявності) та фактичну адресу проживання. У ЦНАПі це робить працівник. Але в обох випадках можна отримати документ з однаковою юридичною силою.

В Україні після 16 липня, коли спливають 60 днів, відведених на оновлення військово-облікових даних для військовозобов’язаних громадян віком від 18 до 60 років, військових патрулів на вулицях може бути більше. Про це повідомив речник Полтавського ТЦК та СП майор Роман Істомін.

Також повідомлялося, які дані військовозобов’язаних звіряють під час їхнього оновлення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Василяка
    Дмитро Василяка
    суддя Херсонського окружного адміністративного суду