В Одесі посилять контроль за військовими авто після серії підпалів

18:40, 17 липня 2024
В Одесі посилять перевірки військового транспорту.
В Одесі посилять контроль за військовими авто після серії підпалів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Одесі почастішали випадки підпалів автомобілів, тож міська влада вживатиме додаткових заходів безпеки. У зв'язку з цим місто запровадить додаткові перевірки транспортних засобів, які використовуються військовими.

Про це під час брифінгу повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. Відповідні доручення вже направлені командуванню для систематизації та наведення порядку у використанні військового транспорту в місті.

«Я не впевнений, що це всі військові. Не всі автомобілі, які їздять містом у військовій формі, належать військовим. Багато хто одягає форму без знаків розпізнавання і просто катається.  Тож тепер введено додаткові заходи перевірок, що це за машини», — заявив Кіпер.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Віталій Яроцький
    Віталій Яроцький
    д.ю.н, професор, член-кореспондент Національної академії правових наук України, завідувач кафедри цивільного права #2 Національного юридичноно ун-ту ім.Ярослава Мудрого, член НКР при ВС
  • Аліна Сидорук
    Аліна Сидорук
    суддя Господарського суду Тернопільської області