У Луцьку чоловік погрожував пістолетом правоохоронцям

00:06, 3 серпня 2024
39-річному мешканцю Луцька оголосили підозру за погрози з пістолетом.
У Луцьку чоловік погрожував пістолетом правоохоронцям
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

39-річному мешканцю Луцька, який погрожував зброєю службовим особам і правоохоронцям, повідомили про підозру за двома статтями Кримінального Кодексу України. Чоловіка звинувачують у погрозах щодо службової особи (ст. 350 ККУ) та погрозах правоохоронцям (ст. 345 ККУ). Про це повідомили у поліції Волинської області.

1 серпня на проспекті Молоді в Луцьку, завдяки злагодженій роботі працівників управління карного розшуку, спецпризначенців КОРД, поліцейських Луцького РУП та інших служб, підозрюваного було затримано. Спочатку до нього підійшли представники групи оповіщення, які діяли згідно з Постановою КМУ 560. Щоб уникнути пред’явлення військово-облікових документів, зловмисник націлив на них пістолет і втік.

Після цього його зупинили патрульні, яким він також погрожував пістолетом, а потім втік у житловий будинок. Протягом двох годин чоловік переховувався, після чого був затриманий відповідно до ст. 208 КПК України. Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідчі дії тривають.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гетьман
    Руслан Гетьман
    суддя Східного апеляційного господарського суду
  • Олег Курко
    Олег Курко
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду