Володимир Зеленський повідомив про підписання меморандуму про співпрацю між Житомирською областю та штатом Індіана

17:18, 5 вересня 2024
Документ передбачає розвиток економічних зв’язків та інвестицій, зміцнення торговельних відносин та обмін досвідом в аграрному секторі й високотехнологічному виробництві.
Володимир Зеленський повідомив про підписання меморандуму про співпрацю між Житомирською областю та штатом Індіана
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У четвер, 5 вересня, Президент України Володимир Зеленський повідомив про підписання меморандуму про співпрацю між Житомирською областю та штатом Індіана.

«Україна цінує всю американську підтримку, надану нашій державі та нашим людям. І ми маємо міцну співпрацю не лише на національному рівні – між Україною та США, – а й у відносинах зі штатами Америки, між нашими громадами, між нашими людьми. Все це зміцнює і Україну, і Америку, наші позиції у світі, наші економіки, наші суспільства», - сказав Глава держави.

Президент зазначив, що Меморандум про співпрацю між Житомирською областю та штатом Індіана передбачає розвиток економічних зв’язків та інвестицій, зміцнення торговельних відносин та обмін досвідом в аграрному секторі й високотехнологічному виробництві.

«Дякую губернатору штату Індіана Еріку Холкомбу за всебічну підтримку України!», - додав Зеленський.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва