Стала відома попередня причина затримання Олександра Усика в аеропорту Кракова

09:59, 18 вересня 2024
Служба аеропорту Кракова відмовляла пускати на літак Олександра Усика та його тренера Сергія Лапіна, стверджуючи, що їхній стан «непридатний для подорожі літаком».
Стала відома попередня причина затримання Олександра Усика в аеропорту Кракова
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, 17 вересня українського боксера Олександра Усика затримали в аеропорту Кракова. Згодом промоутер Анджей Василевський з посиланням на менеджера Усика Олександра Красюка розповів, що служби аеропорту з незрозумілих причин не хотіли пускати на борт літака його товариша. Усик заявив, що сам не полетить, і був проти затримання друга. В результаті затримали обох.

Як пише ESPN з посиланням на власне джерело, Олександра Усика затримали в аеропорту Кракова через «непридатний стан для польоту».

Зазначається, крім Усика польські правоохоронці затримали також його тренера Сергія Лапіна. Служба аеропорту відмовляла обом сідати на літак, стверджуючи, що їхній стан «непридатний для подорожі літаком». Попри намагання Усика пояснити, що з ними все гаразд і вони втомилися після 14-годинної поїздки з Києва, через мовний бар'єр і категоричну позицію боксера, їх було затримано.

Видання додає, що і Усика, і Лапіна через деякий час звільнили.

Наразі Олександр Усик офіційно інформацію не підтвердив, але заявив, що «сталося непорозуміння».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гончарова
    Ірина Гончарова
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді