ЗСУ демонструють успіхи у знищенні ворожих цілей за допомогою дронів, – Головнокомандувач Сирський

14:29, 12 жовтня 2024
147 військових підрозділів БпАК отримали відзнаки.
ЗСУ демонструють успіхи у знищенні ворожих цілей за допомогою дронів, – Головнокомандувач Сирський
Джерело фото: Getty Images
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський повідомив про позитивну динаміку у поразці та знищенні ворожих цілей ударними дронами за підсумками вересня. Про це він розповів у суботу після щомісячної наради з командирами підрозділів безпілотних систем.

«147 військовослужбовців підрозділів БпАК, які успішно нищать ворога та його техніку, заохотив відзнаками Головнокомандувача», – зазначив Сирський у своєму пості на Facebook.

На закритій відеоконференції командувач Сил безпілотних систем ЗСУ Вадим Сухаревський доповів про формування нових підрозділів та результати застосування дронів у бойових районах. Крім того, керівники структурних підрозділів Збройних Сил України обговорили розвиток можливостей безпілотних авіаційних комплексів.

Сирський також визначив конкретні завдання щодо прискорення розвитку цього роду сил, нарощування чисельності підрозділів БпАК, реагування на нові виклики з боку ворога та впровадження передових технологій на полі бою.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Галина Станковська
    Галина Станковська
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Оксана Грищук
    Оксана Грищук
    суддя Конституційного Суду України