У Полтаві невідомі підпалили будівлю податкової служби

20:53, 15 жовтня 2024
Вогонь пошкодив будівлю управління ДПС та банкомат, поліція розслідує можливий зв'язок з російськими спецслужбами.
У Полтаві невідомі підпалили будівлю податкової служби
Джерело фото: suspilne.media
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У ніч на 15 жовтня в Полтаві невідомі підпалили будівлю управління державної податкової служби. Поліція розпочала пошуки винуватців цього інциденту. Про це повідомляє «Суспільне».

Як повідомив речник Полтавського районного управління поліції Василь Зуб, внаслідок підпалу постраждали двері головного входу та банкомат, що розташований поруч. Найбільше вогонь пошкодив нижню частину вхідних конструкцій, а також залишив сліди на килимках.

В.о. начальника обласного управління Державної податкової служби Алла Рябкова висловила припущення, що підпал може бути пов'язаний з діяльністю російських спецслужб, які намагаються підірвати стабільність у країні і сіяти страх серед населення. «Це та сама ситуація, яка має місце з підпалом автомобілів військовослужбовців» — зазначила вона.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті Кримінального кодексу України, що стосується «умисного знищення або пошкодження майна». За дане правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Віктор Остапук
    Віктор Остапук
    член Ради суддів України, суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Олеся Артоуз
    Олеся Артоуз
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду