Скандал на столичній Оболоні: поліція перевіряє волонтерський фонд, який підозрюють у шахрайстві, відео

12:21, 17 листопада 2023
Відкрито справу проти благодійного фонду, який підозрюють у шахрайстві.
Скандал на столичній Оболоні: поліція перевіряє волонтерський фонд, який підозрюють у шахрайстві, відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Увечері 16 листопада на столичній Оболоні відбувся конфлікт із підозрюваними у шахрайстві, які наживалися на «допомозі» для військових. Правоохоронці відкрили справу проти «благодійного фонду» за підозрою у шахрайстві, – повідомляє поліція Києва.

Кримінальне провадження розпочато після виявлення конфлікту, що виник у Оболонському районі столиці, щодо збору коштів для підтримки українських військових. Поліція втрутилася у ситуацію після поширення відео конфлікту в телеграм-каналах.

Після прибуття правоохоронців на місце події, конфлікт було врегульовано. П'ятеро осіб, які представляли благодійний фонд, були доставлені до територіального управління поліції. Поліцейські оцінили цю подію як можливий випадок шахрайства.

Зараз правоохоронці перевіряють усіх осіб, які представляли фонд, а також документацію, щоб з'ясувати обставини цієї події в рамках розпочатого кримінального провадження.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва