Авіакатастрофа у Казахстані: загинуло 15 людей, відео

09:10, 27 декабря 2019
Зараз відомо також про мінімум 35 постраждалих, серед них 5 доставлені в Алматинську клінічну багатопрофільну лікарню.
Авіакатастрофа у Казахстані: загинуло 15 людей, відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Казахстані впав літак Fokker-100 авіакомпанії Bek Air, в результаті катастрофи загинуло не менше 15 осіб. Про це повідомляє Міністерство індустрії та інфраструктурного розвитку Казахстану на своїй сторінці в Fасebook.

Відомо, що на його борту знаходилося 100 людей: 95 пасажирів і 5 членів екіпажу. За даними місцевого агентства zakon.kz, число загиблих вже становить 15 осіб.

Інформацію про кількість загиблих повідомив глава міського управління охорони громадського здоров'я Тлеухан Абільдаев. За його словами, спочатку йшлося про 14 жертв, проте одна людина померла в лікарні.

Зараз відомо також про мінімум 35 постраждалих, серед них 5 доставлені в Алматинську клінічну багатопрофільну лікарню. Стан пацієнтів вкрай важкий.

Зазначається, що літак вилетів о 7:05 за місцевим часом з аеропорту Алма-Ати і прямував у Нур-Султан. При зльоті він втратив висоту, пробив бетонну огорожу і зіткнувся з двоповерховим будинком.

«За дорученням президента Казахстану Касима-Жомарта Токаєва створена урядова комісія на чолі з прем'єр-міністром. Комісія вилітає на місце події. Детальні обставини події і причини будуть встановлені. До з'ясування обставин діяльність даної авіакомпанії припинена», – йдеться у заяві міністерства.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Львівщині впав вертоліт Мі-2

Також ми повідомляли, авіакомпанії, літак якої здійснив аварійну посадку у передмісті Львова, призупинили ліцензію.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва