Китайська вакцина Sinovac виявилася ефективною в реальних умовах

15:07, 12 мая 2021
Вакцина захистила 98% вакцинованих від смерті та 96% від госпіталізації.
Китайська вакцина Sinovac виявилася ефективною в реальних умовах
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вакцина Sinovac Biotech Ltd знищує Covid-19. Вона є ефективною серед медичних працівників в Індонезії. Про це пише Bloomberg з посиланням на дані з Індонезії.

З січня по березень Індонезія вакцинувала препаратом  Sinovac 128 290 медичних працівників у столиці Джакарти та виявила, що вакцина захистила 98% з них від смерті та 96% від госпіталізації. Про це  повідомив на пресконференції у середу Панджі Девантара, службовець Міністерства охорони здоров'я.

Девантара також зазначив, що 94% працівників були захищені від симптоматичної інфекції. Це надзвичайний результат, який перевищує попередні в численних клінічних випробуваннях.

Раніше міністр охорони здоров'я Буді Гунаді Садікін розповів про меншу версію дослідження, у вакцинації взяли участь 25 374 людини. У вівторок в інтерв'ю Bloomberg Садікін навів однакові дані щодо ефективності госпіталізації та інфекції. У його групі вакцинації захист від смерті становив 100%.

«Ми спостерігаємо дуже, дуже різке падіння» госпіталізацій та смертей серед медичних працівників, сказав Садікін. Невідомо, проти якого штаму коронавірусу вакцина Sinovac в Індонезії, але країна не має жодних серйозних причин для занепокоєння.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що Україна отримала півмільйона доз вакцини CoronaVac.

Крім того, Київ готовий отримати 500 тисяч доз вакцин від Sinovac.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді