Валерій Залужний взяв участь у засіданні військового комітету НАТО, фото

21:36, 19 мая 2022
Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що наш народ платить надзвичайно високу ціну за свободу і європейський вибір.
Валерій Залужний взяв участь у засіданні військового комітету НАТО, фото
Джерело фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний взяв участь у засіданні Військового комітету НАТО на рівні головнокомандувачів (начальників штабів). Про це йдеться у пресслужбі Генштабу ЗСУ.

Під час виступу Залужний повідомив, що українські військові з 2014 року усвідомлювали, що рано чи пізно повномасштабна агресія Росії розпочнеться.

«Війна з 2014-го року стала для нас, українців, справжньою війною. Не АТО, не ООС, а саме війною. І кожен день цієї війни, кожен вбитий солдат, кожна покалічена доля були для нас наукою. Ми усвідомлювали, що рано чи пізно повномасштабна агресія розпочнеться, і готувалися до неї», - відзначив він.

Головнокомандувач ЗСУ порівняв дії російських військових з діями нацистів під час Другої Світової війни.

«Якби були живі наші діди, які воювали в Другу світову війну, побачивши те, що відбувається в Україні, вони б заплакали. Методи нацистів не змінилися. Це тотальне знищення цивільних об’єктів, вбивства мирних людей, це гуманітарна катастрофа, унеможливлення постачання гуманітарних вантажів. Противник чудово розумів і розуміє, що він коїть», - заявив Залужний.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва