У Києві підготували «сюрприз» для порушників ПДР: що відомо

15:03, 21 ноября 2019
Біля метро «Либідська» встановили делініатори.
У Києві підготували «сюрприз» для порушників ПДР: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 21 листопада, в Києві біля торгового центру на Антоновича, 176 встановили делініатори. Про це повідомив Центр організації дорожнього руху.

«На жаль, порушники ігнорують заклики і регулярно блокують проїзд громадському транспорту, так було і біля торгового центру на Антоновича, 176. Саме за цією адресою ми встановили делініатори. 70 розмежувальних стовпчиків відділили крайню праву смугу руху в місці, де зазвичай було найбільше незаконно припаркованих авто.

Тепер лишити автівку на жвавій локації біля метро «Либідська» буде неможливо, а громадський транспорт, як і належить, безперешкодно рухатиметься та під’їжджатиме до зупинки. Поруч — великий паркувальний майданчик, тож проблем із парковкою об’єктивно немає.

Нагадаємо, що делініатори — це вимушений тимчасовий крок, доки водії не почнуть дотримуватися правил. На жаль, наразі ситуація критична, хоча багато хто переконався, що незаконно паркуватися, зокрема на Антоновича, — собі дорожче. Адже із червня ми разом із Патрульною поліцією проводили на цій вулиці рейди з евакуації авто власників, не знайомих із культурою паркування. Зупинятися не плануємо, тож далі буде», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що 20 листопада на 57 ділянках найбільших українських доріг почнуть працювати додаткові лазерні вимірювачі швидкості TruCAM, а також розширяться вже існуючі. 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді