Мотоцикліст переїхав Дніпро по воді: українець встановив незвичний рекорд у Києві

17:10, 25 декабря 2019
Мотоциклісту вдалося подолати по воді 5 кілометрів.
Мотоцикліст переїхав Дніпро по воді: українець встановив незвичний рекорд у Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Каскадерові і учаснику професійної команди з шосейно-кільцевих мотоперегонів Spirit Racing Team Сергію Совяку вдалося встановити в Києві небувалий рекорд: він перетнув річку Дніпро на звичайному мотоциклі. Про це повідомляють на офіційній сторінці команди у Facebook.

Мотоциклісту вдалося подолати по воді 5 кілометрів, при цьому його швидкість становила 60 км/ч. Досягнення каскадера потрапило до Книги рекордів України. За виконанням всіх необхідних для цього умов стежила голова Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Вона зазначила, що виконання подібних трюків – рідкість, і в світі навряд чи набереться з десяток людей, здатних на таке. Тепер серед цих шибайголів – і українець.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, як зареєструвати мопед та скільки це буде коштувати. При зверненні до сервісного центру необхідно надати пакет документів і сплатити вартість послуг.

Крім того, ми писали про ТОП-8 найкращих подарунків на свята для автомобілістів. Вибрати подарунки для автомобіліста простіше, якщо вам відома специфіка його захоплення.

До того ж ми публікували список 5 авто, які найкраще підходять для зимового сезону.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва