Названо найкращі автомобілі 2020 року, фото

19:10, 16 января 2020
Машини Chevrolet Corvette, Kia Telluride і Jeep Gladiator отримали звання «Автомобіль року-2020».
Названо найкращі автомобілі 2020 року, фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Америці машини Chevrolet Corvette, Kia Telluride і Jeep Gladiator отримали звання «Автомобіль року-2020» у різних категоріях, передає ТСН.

Номінанти були названі у рамках автосалону у Детройті, повідомляється на сайті конкурсу North American Car, Utility and Truck of the Year.

Зазначається, що у конкурсі брали участь автомобілі, які були випущені вперше або серйозно оновлені за останній рік. Машини оцінювали за шістьма критеріями: лідерство у сегменті, інноваційність, дизайн, безпека, керованість і вартість.

Пальмову гілку лідерства, як кращий автомобіль Північної Америки, отримав Chevrolet Corvette Stingray. В останньому етапі конкурсу йому вдалося набрати більше балів за конкурентів, які наступали на п'яти, — Hyundai Sonata і Toyota GR Supra.

У категорії «Кращий кросовер і позашляховик» переміг восьмимісний Kia Telluride. Автомобіль обігнав за балами Hyundai Palisade і Lincoln Aviator.

У категорії «Кращий пікап» перемога дісталася Jeep Gladiator. Всюдихід обійшов середньорозмірний Ford Ranger і великий Ram Heavy Duty.

2019 року перемога у конкурсі дісталася седану Genesis G70, пікапу Chevrolet Silverado 1500 і кросоверу Hyundai Kona, включаючи електричну модифікацію. 2018 року кращими автомобілями Північної Америки були названі електромобіль Chevrolet Bolt, мінівен Chrysler Pacifica і пікап Honda Ridgeline.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що вже найближчим часом можна буде пересуватися Україною, маючи лише цифровий паспорт у додатку «Дія».

Нагадаємо, які автомобілі найбільш очікувані у 2020 році.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Фанда
    Оксана Фанда
    суддя Господарського суду Івано-Франківської області
  • Сергій Ківалов
    Сергій Ківалов
    народний депутат України III-VIII скликань
  • Людмила Юхтенко
    Людмила Юхтенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду