Рада розгляне зміни до ККУ щодо звільнення суддів від кримінальної відповідальності

09:30, 7 ноября 2018
На порядку денному Верховної Ради також значаться ратифікації протоколів з Туреччиною і Великою Британією.
Рада розгляне зміни до ККУ щодо звільнення суддів від кримінальної відповідальності
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

7 листопада Верховна Рада України на пленарному засіданні розгляне Законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист, а також Законопроект №2545 про внесення змін до Кримінального кодексу щодо звільнення суддів від кримінальної відповідальності.

Також планується розглянути проект Закону про внесення зміни до статті 44 Закону України "Про вищу освіту" і проект Закону про первинну медичну допомогу на засадах сімейної медицини, план роботи вказано в порядку денному, опублікованому на сайті ВР.

Крім того, на порядку денному значаться ратифікації протоколів з Туреччиною і Великою Британією про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і майно.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, Верховна Рада може схвалити Закон про «Державний бюджет України на 2019 рік» 22 листопада. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко. Найближчим часом він буде внесений до парламенту до другого читання.

Також, комітет Ради рекомендує ухвалити законопроект щодо фінансових інструментів банків. Законопроектом №9034 пропонується запровадити банківські сертифікати — новий вид емісійних цінних паперів, які будуть випускати банки. Зручність використання банківських сертифікатів полягає в тому, що такий сертифікат поєднує властивості банківського вкладу і цінного паперу. Передбачається, що банківські сертифікати можуть бути як відсотковими, так і дисконтними.

 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва