Рада внесла зміни до Державного бюджету

18:28, 6 декабря 2018
Це рішення підтримали 242 народних обранців.
Рада внесла зміни до Державного бюджету
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Народні депутати розглянули проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» №9369. 242 голосами законопроект прийнято за основу та в цілому, передає прес-служба Ради.

Законодавчим актом внесено зміни до статей 1, 5, 11, 14 Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» (далі - Закон), доповнено Закон новою статтею 11-1 і новим пунктом 26 Прикінцевих положень та внесено зміни до додатків №№ 1, 2, 3, 4, 7 і 9 до Закону, внаслідок чого змінено загальні показники державного бюджету на 2018 рік:

  • збільшено доходи на 118,5 млн. грн. (за спеціальним фондом);
  • збільшено повернення кредитів на 44 млн. грн. (за спеціальним фондом);
  • збільшено фінансування за спеціальним фондом на 2499,6 млн. грн. та зменшено на цю суму фінансування за загальним фондом (тобто без зміни загального граничного обсягу дефіциту державного бюджету);
  • збільшено видатки на 229,7 млн. грн., у т.ч. за загальним фондом зменшено на 2432,4 млн. грн., за спеціальним фондом збільшити на 2662,1 млн. грн.;
  • зменшено надання кредитів на 67,2 млн. грн. (за загальним фондом).
  • Законом включено до спеціального фонду державного бюджету митні платежі, отримані при митному оформленні для вільного обігу транспортних засобів, що були ввезені на митну територію України та поміщені в митні режими транзиту або тимчасового ввезення у період з 1 січня 2015 року до дня набрання чинності Законом України від 08.11.2018 р. “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів”, із спрямуванням на фінансування виплати пенсій, надбавок та підвищень до пенсій, призначених за пенсійними програмами, та дефіциту коштів Пенсійного фонду України.

Законом також доповнено Прикінцеві положення Закону новим пунктом 26, згідно з яким, як виняток з положень частини дванадцятої статті 23 та частин першої і другої статті 57 Кодексу, передбачено збереження на кінець 2018 року на рахунках місцевих бюджетів для здійснення відповідних витрат у 2019 році залишків коштів за субвенціями з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, а також на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, наданою у 2017 році за рахунок спеціального фонду державного бюджету та у 2018 році за рахунок загального фонду державного бюджету.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Верховна Рада припинила дію Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією з 1 квітня 2019 року.  

Крім того, народні депутати розглянули проект Постанови про попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки №9370.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді