Реалізація актів законодавства ЄС у сфері технічного регулювання: ВР прийняла закон

15:55, 25 апреля 2019
Рада прийняла законопроект щодо внесення змін до ряду законодавчих актів України.
Реалізація актів законодавства ЄС у сфері технічного регулювання: ВР прийняла закон
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засіданні 25 квітня Верховна Рада України прийняла за основу проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації актів законодавства Європейського Союзу у сфері технічного регулювання».

Законопроектом пропонується внести зміни до ряду законодавчих актів України з метою адаптації національного законодавства в частині технічних регламентів та оцінки відповідності до законодавства Європейського Союзу, узгодження між собою окремих норм деяких законодавчих актів; удосконалення норм діючих законодавчих актів для їх належного застосування.

Зокрема, зміни пропонуються до:

  • Кодексу України про адміністративні правопорушення в частині уточнення складу правопорушень в у сфері стандартизації, метрології та метрологічної діяльності і технічного регулювання;
  • Закону України «Про Службу безпеки України» в частині визначення сфери, у якій СБУ здійснюватиме функцію технічного регулювання;
  • Закону України «Про пестициди і агрохімікати» в частині зазначення машин, які не підлягають державним випробуванням, державній реєстрації та перереєстрації, та ряду інших.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Верховна Рада прийняла закон про українську мову. За нього проголосували 278 депутатів.

Також Рада прийняла за основу законопроект про тимчасові слідчі комісії ВР.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва