Рада прийняла за основу законопроект щодо посилення захисту прав інтелектуальної власності

12:17, 1 июля 2022
Парламент прийняв за основу урядовий Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав інтелектуальної власності.
Рада прийняла за основу законопроект щодо посилення захисту прав інтелектуальної власності
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 1 липня, Верховна Рада України прийняла за основу урядовий Проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав інтелектуальної власності (реєстр. №6️4️6️4️ від 24.12.2021). Про це повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук. 

Метою прийняття законопроекту є імплементація до національного законодавства положень Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, з іншої сторони (далі – Угода про асоціацію), щодо загальних зобов’язань, цивільних заходів, процедур і засобів захисту прав інтелектуальної власності, передбачених частиною третьою Глави 9 Розділу IV Угоди, та Директивою 2004/48/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 29.04.2004 про захист прав інтелектуальної власності.

За проголосували 260 народних депутатів України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва