З'явилися подробиці «дерибану» бойовиками майна ліквідованого Захарченка

08:15, 6 января 2019
Майно перейшло у розпорядження інших людей.
З'явилися подробиці «дерибану» бойовиками майна ліквідованого Захарченка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Усі активи, які мав у своєму розпорядженні колишній ватажок так званої «ДНР» Олександр Захарченко, перейшли у розпорядження інших людей, передає Газета.ua.

Частина з них при цьому проживає у Росії. Також відомо, що дружині покійного терориста дісталося лише «державне забезпечення».

«Після вбивства Олександра Захарченка вся його спадщина повністю перейшла під «зовнішній контроль». Наталію Захарченко та дітей колишнього глави тепер забезпечує держава згідно з прийнятим законом. А все, що він контролював, забрали. Активи Захарченка передали під контроль заступників голови. З ключового – під Мартиновим (колишній «міський голова» окупованого Донецька Ігор) тепер Шахтарська птахофабрика, Антонов («міністр соцполітики» т.зв. ДНР Володимир Антонов) контролює оптову та роздрібну торгівлю паливом», – йдеться у матеріалі.

Напомним, ранее «Судебно-юридическая газета» сообщала, что боевики так называемой "ДНР" якобы взяли в плен украинского бойца. Также боевики опубликовали фото оружия и личных вещей, которые якобы принадлежат плененному украинскому военнослужащему.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки