«Це вам не гуглити»: в надрах університету відкопали надзвичайну студентську реліквію

20:43, 1 июля 2019
В університеті імені Тараса Шевченка визначили найбільшу шпаргалку в історії університетів України.
«Це вам не гуглити»: в надрах університету відкопали надзвичайну студентську реліквію
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кожен студент готується до іспитів по-різному, ось і студент київського національного університету імені Тараса Шевченка історичного факультету, 10 років тому, заздалегідь приготував шпаргалку до іспиту з історії Європи та Америки 1861-1911 років. Довжина «підготовчого матеріалу» склала 180 сантиметрів.

Цей випадок 10-річної давнини прокоментував колишній викладач університету ім. Тараса Шевченка міста Києва Євгеній Магда: «Навчальний рік завершую з ностальгією, - написав у Фейсбуці викладач, - наразі у мене імідж ліберала, але таким був не завжди. На фото – рукописна робота з курсу «Новітня історія Європи та Америки 1861-1918 років», вилучена під час іспиту на істфаці КНУ імені Тараса Шевченка. Довжина – 180 сантиметрів. Це вам не «гуглити»». Сам викладач уточнив, що шпаргалка була вилучена 10 років тому, коли він ще був викладачем університету.

У коментарях соціальних мереж користувачі зауважили, схоже, що студент дуже старався.

«Людина намагалася якнайкраще», «Тут лише за шпаргалку можна було  відмінно поставити», «Такі речі вже можна віднести до музейних експонатів, або ж, мені так здається. Або ж хто зараз таким користується», - пишуть позитивні відгуки користувачі в коментарях.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, яким буде вступ у магістратуру з права в 2019 році. Вступ у магістратуру з права здійснюється на основі Єдиного фахового вступного випробування та Єдиного вступного іспиту з іноземної мови.

Також, ми повідомляли, що 21 червня 2019 року, на сайті МОН розміщено текстову та відеоінструкцію щодо роботи з електронним кабінетом. Ознайомившись із ними, вступники дізнаються про особливості створення і наповнення кабінету, вибір конкурсних пропозицій та подачу електронних заяв. Про це повідомляє Урядовий портал.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва