Зовнішня комісія ДБР розгляне звернення Романа Труби щодо переможців конкурсу

16:37, 13 ноября 2018
Зовнішня комісія ДБР розгляне питання щодо призначення керівників теруправлінь за участі керівництва Державного бюро розслідувань.
Зовнішня комісія ДБР розгляне звернення Романа Труби щодо переможців конкурсу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

14 листопада відбудеться засідання комісії з проведення конкурсу до Державного бюро розслідувань на зайняття посад (т. зв. зовнішня конкурсна комісія). У порядку денному, серед іншого, розгляд звернення директора Державного бюро розслідувань Романа Труби від 02.11.2018 №01-3890 щодо оголошення повторного конкурсу на керівні посади в Державному бюро розслідувань. Запрошені: керівництво Державного бюро розслідувань, переможці конкурсу на керівні посади в Державному бюро розслідувань.

Крім того, комісія розгляне питання допуску кандидатів до участі в конкурсі на 44 (сорок чотири) вакантні посади керівників підрозділів центрального апарату Державного бюро розслідувань, конкурс на які оголошено рішенням конкурсної комісії 18 липня 2018 р.

Нагадаємо, що 8 листопада у приміщенні Державного бюро розслідувань провели дослідження на поліграфі для усіх 27 переможців конкурсу.

«Усі вони звернулись до нас із заявами, в яких просили провести для них повторне психофізіологічне дослідження. Результати цих досліджень знаходяться у нас, відтак тепер немає необхідності вимагати їх від зовнішньої комісії», — заявила виконуюча обов’язки директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко.

«Оскільки тепер ми маємо як результати психофізіологічного дослідження, так і результати спеціальної перевірки, яку усі переможці конкурсу пройшли, після повернення директора Романа Труби з відпустки, ми зможемо ухвалити рішення щодо їх призначення», — заявила виконуюча обов’язки директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко.  

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді