Вбивство Гандзюк: з'явилися нові подробиці про ймовірного виконавця

23:45, 13 ноября 2018
Розслідування вбивства відомої активістки досі триває.
Вбивство Гандзюк: з'явилися нові подробиці про ймовірного виконавця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

10 листопада було затримано та обрано запобіжний захід Ігорю Павловському, якого підозрюють в організації жорстокого вбивства активістки Катерини Гандзюк, в обличчя якої невідомий вилив сірчану кислоту. Виявилось, що Ігор Павловський був раніше судимим, у в'язниці він мав прізвище “Собачник”, повідомялє “Знай.юа”.

Також чоловік “дуже любить розповідати про своє кримінальне минуле”.

Сам Павловський каже, що прізвисько Собачник дали йому за любов до розведення домашніх тварин.

"Я дуже люблю собак, раніше тримав багато порід, в основному ротвейлерів, які вигравали призові місця на чемпіонатах України. Звідси й прізвисько", — каже Павловський.

Начальник штабу херсонського громадського формування "Чорний Туман" Дмитро Диновський (Дим) розповів журналістам таке трактування зв'язків "Опера" (організатора вбивства Сергія Торбіна) і екс-помічника нардепа з президентської фракції.

"Торбін і Павловський — це одна команда. Опер, як і вся його група, ніякого відношення до нашого об'єднання не мають. У них інша організація, і з травня ми перебували в конфлікті", – говорить він.

Також, екс-шеф Ігоря Павловського Микола Паламарчук, який, за інформацією активістів, в останню хвилину не потрапив до складу тимчасової парламентської комісії щодо вбивства Гандзюк, спростовує свою причетність до злочину.

Нагадаємо, що відома активістка Гандзюк, яку невідомі облили кислотою, померла вранці 4 листопада. За попередніми даними, причиною смерті став тромб.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в мережі з'явилися відео свідчень виконавців нападу на Гандзюк. Всі виконавці злочину виявилися ветеранами АТО. За напад на активістку чоловікам обіцяли 4 тисячі доларів на всіх.

Також у Херсоні проходять обшуки і вилучення електронних засобів зв'язку у ряду осіб, пов'язаних з керівництвом області в зв'язку з розслідуванням вбивства активістки.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Іванов
    Андрій Іванов
    суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області
  • Галина Бондаренко
    Галина Бондаренко
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Ольга Кролевець
    Ольга Кролевець
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Сергій Стефанишин
    Сергій Стефанишин
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області