Жорстокий напад: крадії піску побили журналістів у Києві

11:07, 25 января 2019
Черговий напад на журналістів скоєно в районі Видубичів. Журналіст і оператор потрапили до лікарні.
Жорстокий напад: крадії піску побили журналістів у Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Ввечері 24 січня напали на знімальну групу «Стоп корупції», що проводила журналістське розслідування незаконного видобутку піску. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи Роман Бочкала.

Журналісти разом з двома правозахисниками прибули на точку, де крадуть пісок. Там їх зустріли озброєні молодики, які забезпечували проїзд вантажівкам з награбованими надрами. Нападники застосували газ, а потім фізичну силу.

Бандити приснули газом в обличчя журналісту, повалили на сніг і почали гамселити. Була стрілянина та погрози, що наступного разу вб’ють.

Автомобіль, на якому активісти привезли журналістів на місце, розбили сокирою. Журналісту вибили зуб, у оператора — гематома на потилиці та провали в пам’яті. Потерпілих відвезли до лікарні. А зловмисники забрали сумку з документами та грошима.

За підозрою у нападі на журналістів у Києві до управління поліції доставили дев’ятьох осіб. Вони надають пояснення, з ними проводяться слідчі дії, зокрема впізнання.

Також правоохоронці перевіряють інформацію потерпілих про те, що під час нападу вони чули постріли.

За вчинення розбійного нападу зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Києві чоловік під час затримання побив патрульного. 25-річний чоловік завдав поліцейському серйозні тілесні пошкодження. Неадекват знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Також ми повідомляли про криваву різанину під Львовом. Чоловік з ножем напав на двох 17-річних підлітків. Хлопці отримали серйозні поранення. Конфлікт виник внаслідок споживання спиртного.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде