Конкурс на посаду голови Податкової служби: хто проходить далі

15:15, 16 апреля 2019
Далі у конкурсі проходять три кандидати.
Конкурс на посаду голови Податкової служби: хто проходить далі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Як стало відомо «Судово-юридичній газеті», далі у конкурсі на посаду голови Державної податкової служби проходять троє кандидатів: Дмитро Олексієнко, Сергій Петухов та Сергій Верланов.

Нагадаємо, на право керувати Державною податковою службою претендували заступники міністра фінансів Сергій Верланов і міністра юстиції Сергій Петухов, начальник головного управління ДФС у Київській області Олексій Кавилін, екс-начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Івано-Франківській області Петро Кулик, виконавчий директор ТОВ «Стандарт-аудит» Дмитро Олексієнко.

9 квітня відбувся перший етап конкурсу — тест на володіння іноземною мовою. Далі, 16 і 23 квітня претенденти виконуватимуть тестові завдання на знання законодавства, проходитимуть ситуативні рішення, а також співбесіди з серією питань і відповідей.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Кабінет міністрів України прийняв з доопрацюванням умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Державної податкової служби України та голови Державної митної служби України. Кандидати на зазначені посади повинні мати вищу освіту за ступенем магістра і загальний стаж роботи не менше семи років. Також від кандидатів вимагається досвід роботи на посадах державної служби.

Крім того, Кабінет міністрів України оголосив конкурс на зайняття посади голови Державної митної служби. Екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров на своїй сторінці у Facebook зробив заяву щодо цього конкурсу. Він вважає проведення подібних конкурсів незаконним, оскільки вказані посади не можуть вважатися вакантними.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді