Комітет схвалив відставку Гройсмана

12:30, 29 мая 2019
30 травня Гройсман обґрунтує свою позицію щодо рішення про відставку.
Комітет схвалив відставку Гройсмана
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Комітету з правової політики та правосуддя Руслан Князевич відкрив засідання Комітету, на якому розглянуть питання виборчого кодексу та відставку прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. Присутні 18 депутатів.

Першим розглядається питання про відставку Володимира Гройсмана. Запропоновано рекомендувати Верховній Ради визначитись з цим питанням шляхом голосування на пленарному засіданні. Розгляд депутатами цього питання за участі прем’єра пройде завтра, на пленарному засіданні. Прийнято рішення 18 депутатами.

Завтра Гройсман буде присутній на засіданні та обґрунтує народним обранцям свою позицію щодо рішення про відставку.

Другим розглядається питання Виборчого кодексу. Зазначається, що під час його опрацювання робоча група сформулювала суто технічні правки, які вдосконалили документ. Пропонується включити їх до порівняльної таблиці до другого читання та призначити Олександра Черненка доповідачем у пленарному засіданні. Проголосовано за внесення правок одноголосно 18 депутатами.

Третім питанням розглядають зміни до ст. 133 Конституції щодо перейменування Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Комітетом одноголосно рекомендовано депутатам розглянути означені питання.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва