Нова митниця: поки що у Фейсбуці

17:32, 23 августа 2019
У популярній соціальній мережі створили електронне представництво нової Державної митної служби.
Нова митниця: поки що у Фейсбуці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Новопризначений голова майбутньої Державної митної служби України Максим Нефьодов повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, що нове відомство також завело власну сторінку у цій популярній соціальній мережі.

Щоправда, інформація на сторінці з’являється поки що не регулярно, адже єдиним її модератором є сам голова ДМС. Також він є єдиним у штаті служби.

На недавній зустрічі з бізнесом у Торгово-промисловій палаті України Максим Нефьодов зазначив: щойно Кабінет міністрів України затвердить підготовлений проект рішення про створення регіональних органів ДМС, а Міністерство фінансів погодить штатний розклад, відразу почнеться переведення зі структур Державної фіскальної служби, що ліквідовується, до нової Державної митної служби приблизно 30 відсотків спеціалістів, щоб відомство змогло розпочати роботу.

За оцінками Нефьодова, за місяць необхідна кількість людей у центральний апарат буде переведена, і, відповідно, у жовтні розпочнуться конкурси на заповнення усіх інших вакансій.

Проте голова ДМС вже хоче мати незалежний канал спілкування із суспільством, через який можна буде, наприклад, пожалітися на конкретних митників або поділитися проблемою.

«Я і мої радники поки що не можемо відреагувати на всі приклади ганебних випадків на митниці, допоки служба не запрацювала, але увесь фактаж ми ретельно складаємо», — наголосив Максим Нефьодов і закликав підписуватися на сторінку ДМС у Фейсбуці. Водночас він попросив бізнес не просто висловлювати емоції, а й описувати конкретні ситуації, щоб можна було зрозуміти нюанси проблем.

Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Telegram канал Sud.ua
Закон о мобилизации: последствия для военнообязанных, что будет с отсрочкой
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Костін
    Андрій Костін
    Генеральний прокурор України
  • Юрій Жизнєвський
    Юрій Жизнєвський
    голова Житомирського апеляційного суду
  • Микола Мойсюк
    Микола Мойсюк
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Олена Соколенко
    Олена Соколенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Ростислав Кузан
    Ростислав Кузан
    суддя Львівського окружного адміністративного суду