Затверджено порядок подання прокурорами заяв для проходження атестації

11:15, 4 октября 2019
З 4 жовтня 2019 року розпочинається прийом письмових заяв від прокурорів Генеральної прокуратури України.
Затверджено порядок подання прокурорами заяв для проходження атестації
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Відповідно до наказу Генеральної прокуратури України від 03 жовтня 2019 року №221 «Про затвердження Порядку проходження прокурорами атестації» з 4 жовтня 2019 року розпочинається прийом письмових заяв генеральному прокурору від прокурорів ГПУ (включаючи прокурорів Головної військової прокуратури, прокурорів секретаріату Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів) про переведення на посаду прокурора в Офісі генерального прокурора, прокурорів регіональних прокуратур, військових прокуратур регіонів (на правах регіональних) — на посаду прокурора в обласних прокуратурах, прокурорів місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів — на посаду прокурора в окружних прокуратурах відповідно та про їх намір пройти атестацію. Про це йдеться на сайті ГПУ.

Заява подається за формою, наведеною у додатку 2 вказаного Порядку, доступною за посиланням:
для прокурорів Генеральної прокуратури України;
для прокурорів регіональних прокуратур (військових прокуратур регіонів);
для прокурорів місцевих прокуратур (військових прокуратур гарнізонів).

Заява підписує прокурор особисто.

Прийом документів від прокурорів ГПУ (включаючи прокурорів Головної військової прокуратури, прокурорів секретаріату Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів) здійснюватиметься Департаментом кадрової роботи та державної служби у робочі дні з 4 жовтня по 15 жовтня 2019 року включно з 9:00 до 18:00 (у п’ятницю — до 16:45) за адресою: м. Київ, вул. Різницька, 13/15, каб. 610А.

Прокурори регіональних прокуратур, військових прокуратур регіонів (на правах регіональних), прокурори місцевих прокуратур, військових прокуратур гарнізонів та інших військових прокуратур (на правах місцевих) подають такі заяви генеральному прокурору у визначений строк через кадрові підрозділи відповідних регіональних прокуратур (військових прокуратур регіонів).

Слідчі органів прокуратури подають заяви генеральному прокурору за процедурою, передбаченою для прокурорів відповідно Генеральної прокуратури, регіональних і військових прокуратур.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, як проходитиме атестація прокурорів.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді