Депутати частково скасували «правки Лозового»

14:20, 4 октября 2019
Законопроект в цілому підтримали 330 депутатів.
Депутати частково скасували «правки Лозового»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

4 жовтня під час пленарного засідання народні депутати ухвалили законопроект №1009 з правками в цілому у другому читанні. Нагадаємо, під час пленарного засідання 20 вересня спікер ВР Дмитро Разумков зупинив голосування за означений законопроект.

Обговорення викликали норми щодо експертиз приватними особами. Проте ні комітет до цього, ні депутати у залі правку, яка виключала б це, не підтримала.

Було враховано запропоновану Комітетом з питань правоохоронної діяльності правку про залишення у чинній редакції положення КПК, що стосуються фактових проваджень, зокрема ст.294.

Щодо правки 191, спікер ВР Дмитро Разумков, не оголошуючи перерву в роботі парламенту, зібрав голів фракцій для обговорення. Правка стосується оскарження повідомлення про підозру. Пропонується залишити сам інститут оскарження, проте з технічно-юридичним доопрацюванням. Правку було враховано, хоча одностайної позиції депутати так і не висловили.

Окрім того, була також врахована низка правок, які обговорювалися та були рекомендовані до голосування профільним комітетом.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду