Заступниця міністра юстиції розповіла, чи є конфлікт інтересів в тому, що Гендирекцію ДКВС очолив її чоловік

14:19, 1 мая 2020
Заступниця міністра юстиції по місцях ув’язнення прокоментувала можливий конфлікт інтересів через те, що Генеральну дирекцію ДКВС, що проводить закупівлі для тюрем, очолив її чоловік
Заступниця міністра юстиції розповіла, чи є конфлікт інтересів в тому, що Гендирекцію ДКВС очолив її чоловік
Minjust.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Заступниця міністра юстиції Олена Висоцька, яка відповідає за реалізацію державної політики у сфері виконання кримінальних покарань та пробації, прокоментувала можливий конфлікт інтересів через те, що Державну установу «Генеральна дирекція Державної кримінально- виконавчої служби України», яка проводить закупівлі продукції для місць ув’язнення, очолив її чоловік Юрій Стеценко. Про це вона розповіла в інтерв’ю Слідство.інфо.

«Щодо нових і старих людей. Продукцію закуповує Генеральна дирекція ДКВС. Нещодавно цей орган очолив ваш чоловік. Чи не вбачаєте ви в цьому конфлікт інтересів?

Звичайно. Конфлікт інтересів мав бути. Після мого призначення ми обидва склали відповідні заяви міністру. Для уникнення цього конфлікту, відповідно до внутрішніх положень, Генеральна дирекція підпорядкована іншому заступнику. Не бачу в цій ситуації жодної проблеми. Ми – професійні люди. Кожен займається своєю справою, я точно знаю, що в мого чоловіка гарно складеться з колективом. Він розбереться і з постачальниками, і з запланованими будівництвами, які є частиною нашої реформи. І тут я можу бути спокійною, що там не буде ні жодних порушень, ні хабарів. Для нас це — репутаційні ризики», — зазначила вона.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду