Судді Верховного Суду допомогають КП «Київський обласний перинатальний центр» у боротьбі з Covid-19

11:10, 5 мая 2020
Про це повідомив гендиректор перинатального центру Олександр Качур.
Судді Верховного Суду допомогають КП «Київський обласний перинатальний центр» у боротьбі з Covid-19
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Минулого тижня колектив КНП КОР «Київський обласний перинатальний центр» отримав неймовірно цінну і важливу благодійну допомогу, яку у період пандемії COVID-19 важко переоцінити:

чотири рециркулятори бактирицидні Завет Аерекс-стандарт 30*2 (з безозоновою лампою Philips), шість рециркуляторів бактирицидних Завет Аерекс-стандарт 15 (з безозоновою лампою Philips), три безконтактних електронних термометри ZDR-100, два пульсоксиметри К-80B та відеоларингоскоп BD-DF+3 на суму більше 170 тисяч гривень.

«Для надання спеціалізованої допомоги вагітним жінкам з усієї Київської області, особливо з обтяженням перебігу вагітності та/або важкими формами соматичної патології у цей складний період, а саме, боротьби з коронавірусною інфекцією, потрібен максимальний захист медичного персоналу від потенційно можливого інфікування. Без сумніву, лише захистивши лікарів, ми зможемо захистити вагітних та майбутніх немовлят, а, отже, зберегти найцінніше – здоров’я!

Висловлюємо щиру подяку Голові Верховного Суду Данішевській Валентині Іванівні, заступнику Голови Верховного Суду, голові Касаційного господарського суду Львову Богдану Юрійовичу, Секретарю Великої Палати Верховного Суду Князеву Всеволоду Сергійовичу та усім суддям», — йдеться у повідомленні центру.

«Дякуємо за Вашу допомогу, відкрите серце, доброту і справжню громадянську позицію. Ваш час і сили на підтримку Київського обласного перинатального центру назавжди залишаться в історії нашого закладу», — відзначив генеральний директор КНП КОР «Київський обласний перинатальний центр» Олександр Качур.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Вінниччині працівник суду на 3D-принтері виготовив захисні щитки для медиків.

Крім того, судді та працівники Сьомого апеляційного адмінсуду виділили кошти на боротьбу з коронавірусом.

Також ми повідомляли, працівники Вінницького апеляційного суду зібрали кошти для закупівлі тестів на коронавірус та передали їх обласній дитячій інфекційній лікарні.

Додамо, судді Першого апеляційного адмінсуду придбали за власні кошти дезінфікуючі засоби для лікарень.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва