Комісія з питань правової реформи готує зміни до КПК

13:37, 22 января 2021
Проект передбачає надання додаткових прав представникам юросіб під час здійснення кримінального провадження.
Комісія з питань правової реформи готує зміни до КПК
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Комісії з питань правової реформи при Президенті Зеленському, народний депутат Сергій Іонушас повідомив про підготовку змін до КПК.

«Сьогодні взяв участь в онлайн заході, який організовано Американською Торговою Палатою та присвячено дискусії з приводу заходів кримінально-правового характеру.

Як Голова Комісії з питань правової реформи та як заступник голови Комітету з питань правоохоронної діяльності наголосив на важливості подальшого запровадження та удосконалення інституту кримінально-правової відповідальності юридичних осіб в Україні. Водночас, наголосив, що застосування даного механізму не повинно мати на меті неправомірне втручання правоохоронних органів у господарську діяльність підприємства.

На сьогодні, Комісією з питань правової реформи підготовлений проект змін до КПК, який буде розглядатися у відповідній підгрупі, котрий передбачає надання додаткових прав представникам юридичних осіб під час здійснення кримінального провадження.

Вдячний організаторам заходу за надану можливість виступити, презентувати свою точку зору з даного питання та сподіваюсь на підтримку колег народних депутатів у запровадженні змін щодо механізмів кримінально-правової відповідальності юридичних осіб!» - зазначив він.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде